CS Minaur Baia Mare – CSM Roman, în optimile de finală

0
464

Ieri, la la sediul Federaţiei Române de Hand­bal a avut loc tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale Cupei României la handbal feminin.
CS Minaur s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a ocupat prima poziţie în clasament la sfîrşitul turului în Divizia A, seria B. În urma tragerii la sorţi, CS Minaur va întîlni prim-divizionara CSM Roman. Partida se va disputa pe 4 mai în Sala polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare. Programul optimilor de finală: CSM Bucureşti – „U” Cluj-Napoca; Corona Braşov – CSM Bistriţa; CS Minaur Baia Mare – CSM Roman; Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie; HC Zalău – SCM Craiova; Rapid Bucureşti – Danubius Galaţi. HCM Râmnicu Vâlcea şi Unirea Slobozia sînt direct calificate în sferturi.
Tot polivalenta băimăreană va găzdui pe 4 mai şi partida România – Serbia la masculin din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2018.
Final Four-ul Cupei României la handbal feminin va avea loc în perioada 19-20 mai la Ploieşti.

CS Minaur invită agenţii economici interesaţi să depună oferte pentru repararea Terenului de atletism

Clubul Sportiv Minaur invită agenţii economici interesaţi să depună oferte pentru realizarea unei lucrări de reparare a pistei de alergare situată pe Terenul de atletism. Lucrarea de reparare a pistei de alergare constă în: adăugare strat zgură (min. 5 cm), cu granulaţie 0-3 mm, pe o suprafaţă de aproximativ 4.500 mp; împrejmuire teren atletism, cu panouri din plasă sudată zincată (panou de mărimea 1.700 x 2.500 mm), cu stîlpi intermediari metalici şi poartă de acces prevăzută cu sistem de închidere; achiziţionare şi montare container compartimentat pentru punct de prim ajutor şi grup sanitar; montare suprafaţă teraflex în sectoarele de sărituri şi aruncări în suprafaţă de aproximativ 200 mp.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.