Seminarii de Latino şi Standard la Prodance 2000 Baia Mare

0
296

Trei seminarii figurează în agenda şcolii de dans Prodance 2000 în săptămînile care urmează. Noemi Toth, antrenor al lotului naţional, deschide vineri – în paşi de dans Latino – şirul workshop-urilor. Săptămîna viitoare începe la clubul băimărean pe ritmuri Standard, cu un seminar susţinut de arbitrul internaţional Dimitri Strelnyk. Revin la Prodance 2000, la început de mai, Cotiso & Dada, cu lecţii de salsa, bachata şi kizomba.
Programul dansatorilor de performanţă de la Prodance 2000 este „condimentat” în perioada imediat următoare cu două seminarii extrem de interesante. Noemi Toth, antrenor al lotului naţional, revine – azi şi mîine – la şcoala băimăreană pentru un seminar de dansuri Latino dedicat perechilor de performanţă avansate. Fostă multiplă campioană naţională a României, Noemi Toth este unul din colaboratorii de tradiţie ai Prodance 2000, ea fiind – de altfel – cea care a deschis în luna ianuarie şirul seminariilor la şcoala de dans băimăreană în 2017.
În 24 şi 25 aprilie, arbitrul internaţional Dimitri Strelnyk va susţine un seminar de dansuri Standard destinat nu numai perechilor de performanţă, ci şi antrenorilor şi arbitrilor deopotrivă. Cu o experienţă de peste trei decenii în spate şi cu specializări făcute în ţări precum Rusia, Germania sau Italia, Dimitri Strelnyk nu este nici el la prima colaborare cu şcoala de dans băimăreană.
În 6 şi 7 mai, sub cupola Prodance 2000 va avea loc un nou seminar de dansuri Latino, de data aceasta pentru perechile de adulţi (nivel începător, intermediar, avansat). Profesori de salsa, bachata şi kizomba vor fi Cotiso (Bogdan Nistorică) şi Dada (Andrada Cîmpean). Cei doi provin de la BAILArte Dance School din Cluj-Napoca, una din cele mai prestigioase şcoli de salsa din România, şi revin la Prodance 2000 după succesul repurtat la început de martie atît în sala de antrenamente cu prilejul seminarului, cît şi pe scena Galei Prodance în urma show-ului prezentat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ