Curs de specializare ,,FOTOGRAF”, în Baia Mare

1
2290

În perioada 8-25 mai 2017 va avea loc în Baia Mare, primul curs de specializare pe grupa de competenţe ,,FOTOGRAF”, curs acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Muncii pentru desfăşurarea programelor de formare profesională cu nr: 000781/2016, organizat de Asociaţia Ovi D.Pop din Oradea sub egida Varadinum Photo School.
Cursurile teoretice vor avea loc la Universitatea ,,Vasile Goldiş” din Baia Mare. Pe parcursul orelor de curs se vor face prezentări şi expuneri pe diferite teme din programa de curs. Cursurile vor avea un format interactiv şi vor fi exemplificate prin imagini.
La sfârşitul cursului, în urma unui examen specializat, cursanţii vor primi Certificatul de absolvire în ocupaţia de ,,FOTOGRAF” emis de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Muncii. Certificatul insoţit de apostilă este recunoscut în UE.
Diploma eliberată în urma absolvirii cursului este cu recunoaştere profesională conform legislaţiei în vigoare ORDONANŢA Nr. 129 din 31 august 2000 *** Republicată privind formarea profesională a adulţilor. EMITENT: GUVERNUL ROMÂNIEI PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 110 din 13 februarie 2014.
Acest tip de diplomă este singurul document legal în baza căruia se poate încadra în cartea de muncă ocupaţia de ,,FOTOGRAF”, conform Clasificării Ocupaţiilor din Romania (COR)
Cursurile de fotografie vor fi susţinute de Adela Rusu artist al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică, fotograf profesionist, membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România şi formator autorizat CNFPA cod COR 313106.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.