Mama Fest • Mame care lucrează acasă, alături de pruncii lor

0
485

În perioada 13-14 mai 2017, orele 10-19, la Centrul Social Multifuncţional Rivulus Pueris (str. Ioan Slavici nr. 1 Baia Mare), Asociaţia Work at Home Moms invită mamele din Baia Mare la un eveniment creat cu drag cu şi pentru alte mame – Mama Fest, ediţia de primăvară, ce adună proiecte îndrăzneţe aflate la început de drum, dar şi afaceri de succes iniţiate de mame, toate într-o ambianţă veselă.
În cadrul Mama Fest, publicul va găsi produse şi servicii oferite de mamele care lucrează de acasă, alături de pruncii lor mici (jucării, haine, home&deco, produse bio, ulei presat la rece, cărţi şi multe altele, ateliere pentru copii, photo corner şi curs de prim-ajutor. Intrarea la târg este liberă.
Mamele din Baia Mare care îşi doresc să expună la Mama Fest se pot înscrie pe agnes.marchis@wahm.ro.
Evenimentul este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării şi a atelierelor practice ce au ca şi scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociaţia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creşterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunţuri de joburi, instrumente de promovare şi vizibilitate şi multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare. (IBM)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.