S-au jucat cu ocaziile

0
391

• ACS Fotbal Comuna Recea – ASA Târgu Mureş II 1-1 (1-0) •

ACS Fotbal Comuna Recea nu a smuls decît un punct din confruntarea cu modesta echipă a celor de la ASA Târgu Mureş II, scor 1-1 (1-0).
Totuşi, remiza păstrează gruparea antrenată de Romulus Buia şi Ovidiu Mic pe podium, care în etapa intermediară va evolua tot pe teren propriu, cu Sănătatea Cluj. Gazdele şi-au dominat adversarul de o manieră categorică, Recea irosind, cu nonşalanţă, o grămadă de ocazii rarisime. Chinde, Giurgiu şi Şter s-au aflat la majoritatea situaţiilor, acestora lipsindu-le inspiraţie la finalizare, ratînd ocazii singur cu portarul sau cu poarta goală. De asemenea, trupa de pe locul trei a trimis balonul şi de trei ori în bară. ACS Fotbal Comuna Recea a deschis scorul, conform ostilităţilor din iarbă, în minutul 19. Centrare Chinde şi juniorul Dacian Dunca, din 6 m, şi-a întins piciorul şi a împins mingea în poartă: 1-0. Maramureşenii au continuat să se joace cu ocaziile şi nu au reuşit să se desprindă decisiv. Iar acest aspect i-a costat în final. Fiindcă oaspeţii au egalat, absolut nemeritat, prin reuşita semnată de Katona din minutul 87, acesta marcînd în urma unei învălmăşeli în careul nostru: 1-1. Pe lîngă semieşecul cu satelitul ASA-ului, Romică Buia a pierdut un jucător pentru intermediara de mîine. Viorel Chinde a fost lovit cu pumnul în faţă, verdictul medicilor fiind fractură de piramidă nazală. Fază la care centralul a acordat doar cartonaşul galben, în condiţiile în care adversarul îl merita pe cel roşu. • ACS Fotbal Comuna Recea: Roşiianu – Raţiu, Urs, Lang (A. David), Gherman, Dunca, Lupu (I. Mureşan), Asăujan, Chinde, Giurgiu (Paşca), Şter. Antrenori: Romulus Buia şi Ovidiu Mic.

Rocadă în clasament
• Unirea Dej – Viitorul Ulmeni 2-0 (1-0)

Viitorul Ulmeni a cedat pe terenul celor de la Unirea Dej cu scorul de 0-2 (0-1), rezultat în urma căruia cele două adversare au făcut rocada în clasament. Elevii lui Dorin Toma şi Dănuţ Sabou au avut o prestaţie bună, chiar dacă la final nu au obţinut nici măcar un punct. Oaspeţii puteau mai mult de la acest joc, dar au păcătuit, din nou, la faza de finalizare. După golul încasat de Ferhaoui în minutul 15, Feraru a avut şansa egalării în minutul 33, cînd, singur cu portarul gazdelor, a tras în acesta. Înainte să se facă 2-0, Viitorul Ulmeni a beneficiat de o nouă ocazie, în minutul 55, numai că Boje, de la 16 m, nu a putut restabili egalitate. Unirea Dej şi-a dublat avantajul peste cinci minute, prin golul înscris de Paul Bogdan. Oaspeţii puteau, totuşi, să reducă din diferenţă în minutul 85, dar centrarea trimisă în careu de Chiorean a fost reluată milimetric pe lîngă poartă, cu capul, de Tutuţa. Viitorul Ulmeni mai are, după acest eşec, din cele patru etape, de doar trei puncte pentru a fi sigură că în sezonul viitor se va regăsi pe a treia scenă a fotbalului românesc. • Viitorul Ulmeni: Danciu – Ignat (84 Tămaş), Vanca, S. David, Şerban, Boje (55 C. Tutuţa), Ghereben, Chiorean, Balmoş, R. Ardeleanu (67 Toader Mircea), Feraru (84 Bandi). Antrenori: Dorin Toma şi Dănuţ Sabou.
Rezultatele etapei 26: Sănătatea Cluj-Napoca – Unirea Jucu 0-0; Gaz Metan Mediaş II – Metalurgistul Cugir 3-2; FC Bistriţa – Avântul Reghin 0-3; ACS Fotbal Comuna Recea – ASA Târgu Mureş II 1-1; AFC Hermannstadt – CS Oşorhei 3-0; Recolta Dorolţ – CS Iernut 0-3; Unirea Dej – Viitorul Ulmeni 2-0. FC Zalău a stat.
ACS-Fotbal-Comuna-Recea---ASA-Târgu-Mureş-II-1-1-(1-0)Etapa viitoare • Mîine, 9 mai, ora 18.00: ACS Fotbal Comuna Recea – Sănătatea Cluj-Napoca; Unirea Jucu – FC Zalău; ASA Târgu Mureş II – Viitorul Ulmeni • Miercuri, 10 mai, ora 18.00: CS Oşorhei – Gaz Metan Mediaş II; Metalurgistul Cugir – Recolta Dorolţ; CS Iernut – FC Bistriţa (3-0); Avântul Reghin – Unirea Dej. AFC Hermannstadt stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.