Au cîştigat în şapte jucătoare

0
270

• CSU de Vest Timişoara – CS Minaur Baia Mare 32-33 (16-18) •

CS Minaur Baia Mare a învins, la limită, în deplasarea de la CSU de Vest Timişoara, scor 33-32 (18-16), cele trei puncte fiind cu atît mai importante cu cît ocupanta locului secund a deplasat pentru acest meci, doar opt jucătoare. Dar în teren au evoluat, pe tot parcursul duelului, numai şapte, Raluca Mihai neintrînd din pricina unei accidentări. Restul componentelor, fiind cu dublă legitimare, se află la turneul final al junioarelor I de la Drobeta Turnu Severin. CS Minaur nu a putut beneficia nici de aportul căpitanului Jenica Rudics, suspendată în urma cartonaşului roşu primit în meciul cu Mureşul Târgu Mureş. Chiar şi în aceste condiţii, formaţia antrenată de Simona Maior-Paşca a început bine întîlnirea de pe Bega şi după 12 minute conducea cu 3-7. Oaspetele au avut, în continuare, iniţiativa, şi diferenţa a crescut la cinci goluri – 8-13 (20′). În ultimele zece minute gazdele au mai redus din handicap şi la pauză băimărencele au intrat cu un avantaj de numai două goluri – 16-18. În repriza secundă, gruparea care va merge la barajul de promovare a menţinut, mai tot timpul, o diferenţă de 3-4 goluri. Timişorencele au relansat partida cu unsprezece înainte de final, apropiindu-se la două goluri – 26-28. CS Minaur se desprinde iarăşi la patru goluri – 28-32, dar CSU Timişoara a început să spere în ultimul minut – 31-32. Finalul meciului a fost gestionat perfect de echipa mai valoroasă şi băimărencele au învins cu 32-33, cele şapte jucătoare făcînd o risipă enormă de energie, evoluînd toate cele 60 de minute.
• CS Minaur Baia Mare: Claudia Cetăţeanu – Cristina Andriţă 7, Bianca Zegrean 6, Ştefania Bălăceanu 5, Daiana Gaiu 5, Iulia Bledea 5, Oana Bidaşcu 5, Raluca Mihai (nu a evoluat, fiind accidentată). Antrenoare: Simona Maior-Paşca.
În ultima etapă este programat derby-ul băimărean dintre CS Extrem şi CS Minaur, partidă care se va disputa miercuri, 17 mai, de la ora 17.30. Restul etapei se va consuma duminică şi luni (14 şi 15 mai).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.