Au rămas doar 2 zile până la spectacolul #Mindshow by Vlad Grigorescu, din Baia Mare

0
363

Vineri, în 19.05.2017, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare (Bd. Independenţei, Nr. 4), magia se combină cu umorul, iar uimirea şi hohotele de râs vor fi rezultatele experimentării imposibilului şi al extraordinarului. Vlad Grigorescu – magician, mentalist, iluzionist, finalist la „Românii au Talent”, câştigător şi coprezentator la iUmor – te provoacă să ieşi din casă şi să participi la un show care-ţi va lua minţile.
Vizitează pagina evenimentului pentru ultimele noutăţi: http:// bit.ly/MindshowBaiaMare.
Nu ai încă bilet? ULTIMELE BILETE aici: http://bit.ly/bilete MindshowBaiaMare.
#MINDSHOW, spectacolul 100% interactiv, plin de umor, mister şi emoţii este o experienţă LIVE unică. Dacă rutina zilnică vă oboseşte şi stresează, atunci e musai să-i daţi mentalităţii un restart. Cum? Simplu! Prin MAGIE! „E real???” se întreabă cei care pe parcursul întregului show interacţionează cu Vlad Grigorescu şi trec prin tot felul de stări, de la amuzament până la emoţie şi uimire.
„Acest spectacol este cel mai ambiţios proiect al meu. Am lucrat foarte mult la el, mai ales că eu am făcut şi am coordonat tot, de la lumini, la sunet, la proiecţie, la grafică, la scenariu, la scenografie etc. Sunt sigur că îi va lua complet prin surprindere pe spectatori, pentru că e plin de întorsături interesante. Îmi doresc ca oamenii să vină cu mintea deschisă şi să fie pregătiţi să se joace.”, spune Vlad.
#MINDSHOW face parte din seria spectacolelor pe care Vlad Grigorescu le prezintă în întreaga ţară, prin intermediul turneului #MINDFUCK TOUR. Demonstraţiile sale combină tehnici psihologice de manipulare şi intuiţie cu tehnologie multimedia şi interactivitate, pentru a crea iluzia unui al şaselea simţ. Vlad Grigorescu a adus conceptul de mentalism şi hipnoză de scenă în România şi este recunoscut pentru scepticismul său privind paranormalul.
Acest eveniment nu este recomandat copiilor sub 12 ani, datorită complexităţii lui. (o.l.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.