Pe locul patru la barajul pentru promovare

0
798

• CS Minaur Baia Mare – Dinamo Bucureşti 28-31 (16-19) •

CS Minaur Baia Mare s-a situat pe locul patru la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Naţională, în meciul pentru locurile 3-4 cedînd în dauna grupării din capitală, Dinamo Bucureşti, scor 28-31 (16-19).
FRH a decis să se joace şi pentru stabilirea clasamentului final, în eventualitatea dacă una sau mai multe echipe nu se înscriu în sezonul 2017-2018 în Liga Naţională, locurile acestora să fie luate de către formaţiile ce au participat la barajul pentru promovare, în ordinea poziţiei ocupate. Deja există zvonuri că Universitatea Cluj-Napoca se confruntă cu mari probleme financiare şi este cu semnul întrebării participarea în viitoarea ediţie de campionat din primul eşalon.
Disputa pentru locurile 3-4 a început sub semnul echilibrului, cele două echipe mergînd cap la cap în primele zece minute. În minutul 12, Dinamo se desprinde la două goluri 6-8, după ce în prealabil băimărencele se aflau la conducere – 6-5. Bucureştencele nu s-au desprins decisiv în cele 18 minute rămase din prima parte, dar s-au aflat în avantaj la pauză – 16-19. Gruparea din capitală a avut iniţiativa şi în debutul părţii secunde, dar lucrurile s-au complicat pentru Dinamo în ultimele 15 minute. CS Minaur a egalat în minutul 45, 23-23, făcînd ca finalul să devină extrem de palpitant. Doar că echipa ce a încheiat sezonul pe locul secund în Seria A a marcat de cinci ori la rînd – 23-28 (51’) şi totul s-a clarificat. Către final fetele lui Simona Maior-Paşca şi Ioana Marta s-au mai apropiat de adversar şi duelul pentru locul trei a fost tranşat de Dinamo Bucureşti cu scorul de 28-31. • CS Minaur Baia Mare: Claudia Cetăţeanu, Andreea Nastasă – Cristina Andriţa 5, Andreea Tecar 4, Bianca Zegrean 4, Andriyana Naumenko 3, Jenica Rudics 3, Raluca Mihai 3, Ştefania Bălăceanu 2, Oana Bidaşcu 2, Alexandra Pricop 1, Daiana Gaiu 1, Maryana Mykytei, Iulia Bledea. Antrenoare: Simona Maior-Paşca şi Ioana Marta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.