CS Minaur, victorie în primul meci al turneului de la Turda

0
187

CS Minaur a jucat primul meci din cadrul Trofeului Potaissa în compania echipei maghiare Balmazujvarosi KK. Băimărenii au învins, joi seara, cu scorul de 24-23, după ce la pauză maghiarii se aflau în avantaj, 12-13.
Jocul a debutat cu ai noştri la conducere în primele 5 minute, pînă la 2-1. Au urmat patru goluri consecutive ale adversarilor, care a dus scorul la 2-5. Minaur a început cursa de urmărire, însă două eliminări, irosirea unei lovituri de la 7 metri şi alte cîteva ratări au făcut să nu ne putem apropia la mai mult de un gol, în ciuda faptului că în apărare băieţii noştri au făcut un joc bun. Repriza s-a încheiat cu scorul de 12-13. Reveniţi de la vestiar foarte motivaţi, băimărenii au preluat rapid conducerea şi nu au mai fost egalaţi pînă la final, conducînd pe alocuri şi cu 3 goluri (23-20). Ne-am apărat din nou foarte bine, încasînd de data acesta doar 10 goluri, chiar dacă în trei ocazii am jucat în inferioritate numerică. De remarcat că ne-a ajutat şi poarta, în mod special Bucătaru, care a apărat un 7 metri. În atac Minaur a făcut şi spectacol, Yuri Pop marcînd un gol superb cu spatele la poartă. Scorul final a fost 24-23, ultimele minute fiind dominate de maghiari. Important de menţionat că Raul Fotonea a reuşit să ruleze întreg lotul, aşa cum de altfel şi-a propus, cu scopul de a testa şi a găsi cele mai bune variante de joc. Dovadă stă şi faptul că din 16 jucători 12 au reuşit să marcheze cel puţin un gol. • CS Minaur Baia Mare: Apostu, Bucătaru, R. Pop – Ragot (4), Căbuţ (3), Buşecan (2), Câmpan (2), Yuri Pop (2), Sabou (2), Cristescu (2), Marta (2), Popescu (2), Mureşan (1), Haiduc (1), Halcă (1), Botea, Mihai, Nagy, Bodnărescu. Antrenor: Raul Fotonea.
Minaur a avut stabilit următorul joc ieri după-amiază, împotriva celor de la Dunărea Călăraşi, iar în ultima zi de turneu, azi, 12 august, de la ora 12.00, va avea ca adversar campioana României, Dinamo Bucureşti.

CS Minaur II, dublă cu Universitatea Cluj

CS Minaur II Baia Mare are programată pentru azi, 12 august, de la orele 11.00, respectiv 16.00, o dublă amicală cu Universitatea Cluj-Napoca. Cele două meciuri se vor disputa în Sala polivalentă „Lascăr Pană”, echipa secundă a CS Minaur, al cărui antrenor este Flaviu Mironescu, fiind compusă doar din jucători tineri şi juniori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ