15.000 de lei alocaţi de CJ Maramureş pentru organizarea celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului ”Duruşa Summer Hills”

0
173

Gândit iniţial ca un picnic între prieteni, Duruşa Summer Hills a devenit, în scurt timp, unul dintre evenimentele cele mai îndrăgite de sfârşit de vară de pe scena festivalurilor open air underground din ţară. În cele şapte ediţii desfăşurate până în prezent, festivalul a găzduit peste 2.000 de artişti, DJ şi şi performeri, precum şi peste 8.000 de participanţi din ţară şi din străinătate.

Asociaţia Road Runner Society, organizatoarea evenimentului, a solicitat un sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean Maramureş, în vederea organizării celei de-a VIII-a ediţii a festivalului ”Duruşa Summer Hills”, care va avea loc în perioada 18 – 20 august 2017, în satul Duruşa din comuna Valea Chioarului. Andrei Alexandru Pop, preşedintele Asociaţiei a precizat, în cererea transmisă în atenţia Consiliului Judeţean, că se preconizează participarea a 1.000 – 1.500 de persoane din ţară şi din străinătate. Consilierii judeţeni au aprobat, astfel, alocarea sumei de 15.000 de lei din rezerva bugetară, în vederea finanţării parţiale a acestui eveniment care se adresează, cu precădere, tinerilor.
Gabriel Zetea, şeful administraţiei judeţene a declarat că acest festival este unul dintre evenimentele care fac cunoscut numele Maramureşului peste hotare. ”Am participat la câteva ediţii ale Festivalului Duruşa Summer Hills şi am rămas impresionat atât de modul de organizare al evenimentului, cât şi de propaganda deosebită care se face judeţului şi care aduce numeroşi invitaţi din­afara graniţelor ţării. Turiştii care aleg să petreacă în Maramureş câteva zile de relaxare se pot bucura de tot ce are judeţul nostru mai frumos: natură şi peisaje extraordinare. Mă bucur că, alături de consilierii judeţeni, i-am sprijinit şi în acest an pe organizatorii festivalului. Totodată, pot să îi asigur că, şi pe viitor, Consiliul Judeţean va rămâne acelaşi partener deschis şi corect al tuturor proiectelor care promovează judeţul nostru”. (d.b.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ