Cei trei din faţă: Ceauşescu, Iliescu şi Dodon

0
345

Comunicarea este atât de rapidă şi evenimentele atât de numeroase că abia le putem face faţă. Asemenea cataclismelor meteorologice, evenimentele politice se înscriu în ciclul priorităţilor pentru români. Ceauşescu este din ce în ce mai regretat, pentru că a construit, a dat locuri de muncă şi ne-a asigurat securitatea naţională… Iliescu, aflat într-o situaţie grotescă, şi-a asumat ,,responsabilitatea politică de salvator al naţiei”, dar a inversat cauzalitatea evenimentelor decembriste, şi-a salvat clasa politică şi a promis himere. Evenimentele care au urmat dezvăluie pas cu pas marşul forţat al vectorilor ce continuă să fie legaţi de D.N.A.,S.R.I. şi S.I.E.

Ion Iliescu

După depăşirea stării de stupoare – Iliescu este acuzat în justiţie de ,,crime împotriva umanităţii” – românii se orientează cu speranţă spre noile partide apărute sau înnoite cu alţi oameni, în speranţa că în contextul global se vor produce interpretări cu semnificaţii de salvare reale. Ceea ce era confuz devine clar şi erorile de interpretare sînt evidente, aşa că măririle şi cadourile salariale şi la pensii ce se acordă azi vor fi compensate mâine de scumpiri, iar responsabilitatea individuală şi colectivă va fi din nou amânată.

Igor Dodon

În mod nepermis, în situaţii limită, oamenii din categoriile profesionale sunt egoişti, iar vinovăţiile politice sunt împărţite, politicienii fiind în interior, dar de partea rea a lucrurilor, nu de partea bună, cum ar trebui să fie.
Toader MOLDOVAN, Sarasău

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.