Festivalul Balloon Fiesta

0
165

Loredana Ionescu, preşedintele Asociaţiei SENS, a declarat: „Balloon Fiesta este un eveniment internaţional care promovează frumuseţea şi valorile culturale ale Maramureşului, fiind organizat pentru maramureşeni, dar şi pentru români de pretutindeni, turişti şi vizitatori străini. Evoluţia impresionantelor aparate de zbor este un spectacol vizual de excepţie, care nu se întâlneşte oriunde”.
Ediţia a IV-a a Baloon Fiesta va avea loc în intervalul 28 septembrie – 1 octombrie 2017, Consiliul Judeţean Maramureş fiind cooptat în calitate de partener. Va fi cel mai mare festival cu baloane cu aer cald din zonă, participînd 25 de echipe din toată Europa.
Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a propus ca acest festival să fie susţinut cu suma de 50.000 lei, alocată din rezerva bugetară: ”Maramureş Balloon Fiesta va cuprinde trei zile cu şase sesiuni de zbor cu balonul cu aer cald, zboruri captive, sesiuni de night glow, activităţi artistice, petreceri cu tematică maramureşeană, expoziţii tematice şi alte activităţi de interes pentru turişti şi participanţi. Ne dorim ca toţi oaspeţii care vor vizita Maramureşul în aceste patru zile să remarce frumuseţea locurilor noastre şi să simtă ospitalitatea localnicilor”. (A.B.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ