Intervenţii în minivacanţă

0
132

Pompierii maramureşeni au intervenit, în intervalul 11-16 august, în 7 situaţii de urgenţă. Vineri, 11 august, pompierii din cadrul Detaşamentului „Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au intervenit pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală industrială. În urma incendiului au ars circa 30 de metri pătraţi din materialele combustibile ale acoperişului şi aproximativ 20 de metri liniari de conductori electrici.
Sîmbătă, 12 august, pom­­pierii Pichetului Târgu Lăpuş au lichidat un incendiu de vegetaţie uscată în urma căruia au ars circa 0,2 hecatre de vegetaţie. Garda de Intervenţie Borşa a lichidat un incendiu de vegetaţie uscată în zona Pasului Prislop în urma căruia au ars circa 1.000 kg de deşeuri de lemn.
Duminică, 13 august, tot Garda de Intervenţie Borşa a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în baia unei locuinţe. În urma incendiului au rezultat trei victime, minori, doi minori uşor intoxicaţi cu monoxid de carbon şi unul cu o plagă tăiată la mînă. Toţi trei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, au mai ars obiecte de mobilier din baie, o uşă şi un geam.
Luni, 14 august, pompierii borşeni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 300 kg de deşeuri menajere, iar marţi, 15 august, au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism.
Miercuri, 16 august, pompierii sigheteni au intervenit, alături de SVSU Budeşti, pentru a lichida un incendiu izbucnit la podul unei case din Budeşti. Flăcările au mistuit circa 50 de metri pătraţi de acoperiş din lemn, 50 de metri pătraţi de perete din lemn şi 10 metri steri de lemn de foc.
Personalul SMURD Ma­ramureş a intervenit la 118 urgenţe medicale, după cum urmează: SMURD Baia Mare – 38 de cazuri, Sighet – 21, Fărcaşa – 5, Borşa – 14, Vişeu de Sus – 13, Târgu Lăpuş – 5, Cavnic – 14, Bogdan Vodă – 8 cazuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ