Nota 10 la admiterea în Academia Forţelor Navale din Constanţa

3
5315

Ligia Maria Diana Mureşan s-a născut în Baia Mare la 21 aprilie 1998 şi după clasele primare şi gimnaziale la Şcoala “Al. I. Cuza” a urmat liceul miliar “Mihai Viteazu” din Alba Iulia, obţinînd diploma de bacalaureat în sesiunea 2017. Recent, au fost afişate rezultatele la admiterea în Academia Forţelor Navale din Constanţa, iar candidata Ligia Mureşan a obţinut media 10. Se dovedeşte că Maramureşul are tineri valoroşi. Ligia provine dintr-o familie de oameni care pun preţ pe carte. Mama sa este asistentă la Spitalul Judeţean , iar tatăl său (fost absolvent al Academiei de Poliţie “Al. I. Cuza” din Bucureşti) este inspector piscicol al Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură, pentru judeţul Maramureş. Iar Liviu, fratele Ligiei, a absolvit Academia Forţelor Aeriene din Braşov.
Ligia şi-a dorit de mică să îmbrăţişeze această meserie şi din clasa a X-a a început pregătirea individuală. “Testul de admitere a avut un nivel de dificultate ridicat, însă în ultima perioadă doar pe asta m-am axat şi m-am descurcat bine. Mă bucur că am ales Constanţa, sunt foarte mulţumită şi surprinsă plăcut de organizarea de la admitere. Ştiu că nu este o facultate uşoară, voi avea de învăţat multă materie, dar nu e nimic imposibil, nu mă sperie nimic, e ceea ce îmi doresc”, a spus Ligia.
O felicităm călduros pe domnişoara studentă Ligia Maria Diana, dar şi pe familia acesteia, şi-i urăm multă baftă la viitoarele examene!

3 COMENTARII

  1. Suntem tare fericiți de reușita fiicei noastre Diana, dar și de ceilalți doi maramureșeni Radu Crișan și Ionuț Fotorut( avolveti ai aceluiași colegiu). Toți trei au intrat pe primele locuri la Academia Navală” Mircea cel Bătrân” din Constanta. Felicitări!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.