Carte despre “VIAŢĂ”

0
248

O carte despre “VIAŢĂ” a lansat recent Răzvan E. Creţan la un local din Baia Mare. La eveniment au participat oameni interesaţi să cu­noască şi să audă experienţa unui om întors către Dumnezeu.
Autorul cărţii, Răzvan E. Creţan a acceptat să împărtăşească băimărenilor experinţa lui de viaţă care l-a întors către credinţă. Fiind prima acţiune publică organizată de că­tre “Asociaţia Părintele COSMA IOAN” fiecare participant a primit o carte dedicată şi semnată de autor.
“La invitaţia lui Raul Chiş am hotărât să facem o lansare de carte în Baia Mare. Pentru mine personal a fost o mare binecuvântare să mă aflu între oameni minunaţi, oameni pe care îi iubesc şi români adevăraţi. L-am avut alături pe Duhovnicul meu, părintele Emanuel Cosma, preşedinta “Asociaţia Pă­rintele COSMA IOAN”, Natalia Prodan. Părintele Ioan Cosma a fost primul meu Duhovnic, cel care a câştigat sufletul meu pe drumul spre credinţă. Am fost marcat de o discuţie cu părintele Ioan Cosma: De ce venim pe Pământ, Răzvan?Pot să scriu sute şi mii de motive: familie, să fim mai buni, să facem bine, etc… Răzvan, venim pe Pământ să evoluăm ca spirite şi evoluţia spirituală o fa­cem prin suflet cu iubire! Aşa am înţeles că sufletul şi spiritul sunt diferite şi că iubirea este calea noastră în această existenţă”, a spus Răzvan E. Creţan.
Publicul şi-a exprimat entuziasmul şi plăcerea de participare prin relatări personale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.