Junioarele III ale CS Phoenix, punctaj maxim după două etape

0
200

Etapa secundă a campionatelor naţionale de juniori şi junioare la handbal a programat o nouă serie de meciuri pentru echipele băimărene, acestea înregistrînd şapte victorii, două au terminat la egalitate, iar alte patru formaţii au pierdut, două dintre ele în derby-uri locale.
În Seria F a juniorilor I, CSŞ 2 Baia Mare a cedat în derby-ul etapei din deplasare cu AHC Potaissa Turda, scor 27-28, cele două formaţii fiind şi principalele favorite la cîştigarea seriei. După două runde, CSŞ 2 se clasează pe locul secund, cu două puncte. În etapa următoare, CSŞ 2 Baia Mare va evolua acasă, în 7 octombrie, cu HC 2003 Aleşd.
Etapa a doua a juniorilor II, Seria H, a programat derby-ul local dintre CS Marta şi Academia de Handbal Minaur, încheiată cu victoria oaspeţilor, scor 15-38. Tot în această etapă, CSŞ 2 a terminat la egalitate duelul de acasă cu LPS Cluj, scor 27-27. Academia are cea mai bună clasare dintre echipele băimărene, locul doi (3 puncte), CSŞ 2 se regăseşte pe locul trei (2 p), iar CS Marta ocupă ultimul loc al seriei (0 p). Etapa viitoare se va disputa în 8 octombrie, cînd Academia Minaur va juca acasă cu liderul Potaissa Turda, CSŞ 2 va merge la Adep Satu Mare, iar CS Marta la LPS Cluj.
Campionatul junioarelor II, Seria H, a debutat cu duelul dintre CSŞ 2 şi CS Marta, victoria revenind oaspetelor cu scorul de 24-26, la pauză avantajul fiind tot în favoarea celor de la Marta, 10-14. A treia echipă din Maramureş, CS Seini, a cedat cu scorul de 20-26, la CSŞ Viitorul Cluj. Cele trei grupări maramureşene vor lupta pentru puncte abia la finalul săptămînii viitoare, pe 7 octombrie, cînd CS Marta va primi vizita fetelor de la CSŞ Viitorul Cluj, iar CSŞ 2 se va deplasa la Târgu Mureş pentru jocul cu CS Arena.
Două victorii băimărene şi un egal s-a înregistrat în etapa secundă a juniorilor III, Seria H. CS Extrem a dispus, în deplasare, de Academica Cluj-Napoca, scor 29-18, CSŞ 2 s-a impus pe terenul celor de la LPS Satu Mare, 27-14, pentru ca Academia Minaur să obţină numai un punct din duelul cu AHC Potaissa Turda, din deplasare, scor 39-39. După primele două runde, Academia Minaur şi CS Extrem ocupă primele două poziţii, cu 3, respectiv 2 puncte, iar CSŞ 2 se află abia pe locul cinci, cu 2 puncte. Azi, 30 septembrie, este programată etapa a treia, CSŞ 2 urmînd să evolueze cu Potaissa Turda, iar CS Extrem cu LPS Satu Mare. Academia Minaur stă.
Cu victorii au încheiat etapa a doua CS Phoenix şi CSŞ 2 în campionatul rezervat junioarelor III, Seria H. Phoenix a cîştigat la CSŞ Zalău cu scorul de 35-14 şi este pe primul loc cu maximum de puncte (4), iar CSŞ 2 a învins cu 31-18 pe terenul grupării HC Arsenal Tăureni, ocupînd poziţia a patra, cu două puncte. La etapa din acest final de săptămînă, stabilită pentru mîine, 1 octombrie, ambele formaţii băimărene vor evolua acasă – CS Phoenix cu ACS Pegasus Târgu Mureş, respectiv CSŞ 2 cu CSŞ Zalău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.