Ziua Bastonului Alb • Activităţi ale Asociaţiei Nevăzătorilor Maramureş

0
261

Ziua Bastonului Alb a fost sărbătorită în data de 15 octombrie. Cu această ocazie, Asociaţia Nevăzătorilor Filiala Maramureş (preşedinte, Elena Lăcătuş) comunică membrilor săi că, până în data de 25 noiembrie 2017 se vor desfăşura multiple activităţi, dată la care se va încheia protocolul de colaborare cu Muzeul de Mineralogie Baia Mare (Fascinaţia Cristalelor) şi Institutul Astronomic – Planetariul (Cerul în mâinile tale – partea a 2-a), proiecte pregătite special pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere.
Tot în această perioadă, Filiala Maramureş a Asociaţiei Nevăzătorilor Maramureş va desfăşura următoarele activităţi: Fes­tivalul de Muzică şi Poezie de la Satu Mare, Ziua Speranţei – care se va desfăşura la Direcţia de Sport Maramureş, cu sportivi nevăzători şahişti, precum şi alte activităţi recreative.
Asociaţia Nevăzătorilor intenţionează să aducă Caravana filmului pentru nevăzători, însă se doreşte a se da o mână de ajutor din partea membrilor asociaţiei, pentru o bună organizare. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.