Curs pentru antrenorii cu licenţe UEFA A şi B

0
155

Circa 50 de antrenori din Sălaj, Satu Mare, Bistriţa Năsăud şi Maramureş au participat la un curs de perfecţionare organizat de FRF cu sprijinul AJFMM.
Pentru prima dată Maramureşul a fost gazda unui curs de perfecţionare adresat deţinătorilor de licenţe UEFA A şi UEFA B. Evenimentul a fost organizat de Federaţia Română de Fotbal (FRF) cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş (AJFMM).
Cursul a avut loc marţi, în sala de şedinţe de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş. La deschiderea oficială a cursului, oaspeţii au fost întîmpinaţi din partea AJFMM de Zoltan Szekely – preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri – şi Ioan Onciu – preşedinte al Comisiei Tehnice.
Au participat 49 de antrenori din Sălaj, Satu Mare, Bistriţa Năsăud şi Maramureş, pe listă figurînd inclusiv foşti jucători din primul eşalon al fotbalului românesc, precum: Ritli, Csik, Rozsnyai, Buia, Moga, Voica, Săsărman, Bolba, Şteţca, Sabou, Danciu, Oană, Şomcherechi, Kemenes sau Toma.
Cursul a fost susţinut de Sandu Tăbârcă – coordonator al loturilor naţionale de juniori şi membru în Comisia Tehnică a FRF – şi s-a axat pe metode noi de abordare a antrenamentelor cu copii şi juniori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.