Cum poţi deveni poliţist de frontieră?

0
177

– 280 de locuri scoase la concurs –

Poliţia de Frontieră Română informează tinerii absolvenţi ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituţiilor de învăţământ ale Poliţiei de Frontieră, încă din aceasta toamnă, pentru a susţine examenul de admitere la începutul anului 2018.
În cadrul Poliţiei de Frontieră Române, pentru viitorii poliţişti de frontieră sunt puse la dispoziţie 280 de locuri, în cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, durata de şcolarizare fiind de 1 an. Tematica şi bibliografia sunt postate pe pagina de internet www.avramiancu.ro.
Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează, în funcţie de domiciliul înscris în cartea de identitate a candidatului, de către structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.
Recrutarea candidaţilor din judeţele în care nu există unităţi ale Poliţiei de Frontieră Române, se realizează de către structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Data limită de înscriere este 05.12.2017 (la sediul structurilor Poliţiei de Frontieră, respectiv Poliţiei, în cazul în care în judeţul de domiciliu al candidatului nu există structuri ale poliţiei de frontieră).
Data limită de depunere a dosarului de candidat este 22.12.2017 (la sediul structurilor care au efectuat recrutarea).
Perioada de înscriere/desfăşurare a concursului: 13-21.01.2018 (la sediul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „, Avram Iancu” Oradea).
Pentru a se putea înscrie la concursurile de admitere organizate la instituţiile militare de învăţământ, tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ mai multe condiţii.
Pentru informaţii suplimentare referitoare la recrutare sau organizarea concursurilor, candidaţii pot consulta paginile de internet www.avramiancu.ro sau www.politiadefrontiera.ro (secţiunea “Cariera”) – https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-10692.html – şi se pot adresa Inspectoratelor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră sau Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră – Direcţia Resurse Umane, Bd. Geniului nr. 42C, Bucureşti, sector 6, telefon 021-3162598, interior 19344, 19321, 19151.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.