Deputatul liberal Viorica Cherecheş şi-a deschis birou parlamentar la Sighetu Marmaţiei

0
528

Deputatul liberal de Maramureş, dr. Viorica Cherecheş şi-a deschis un birou parlamentar în Maramureşul istoric, la Sighetu Marmaţiei. Este primul cabinet parlamentar deschis în municipiul din Maramureşul istoric, în această legislatură.
„Alături de biroul parlamentar din Baia Mare, de pe strada Vasile Lucaciu, nr. 2, pentru a veni în sprijinul maramureşenilor de dincolo de Gutâi, am decis să vin mai aproape de ei şi să deschid un birou şi la Sighetu Marmaţiei, la sediul PNL, din Piaţa Libertăţii, nr. 21. Pentru mine este foarte importantă legătura cu oamenii, cu cei care m-au trimis în Parlament ca să îi reprezint. Este un punct nodal al judeţului, un oraş care are nevoie de un impuls pentru a pune lucrurile în mişcare”, a precizat dr. Viorica Cherecheş.
Programul de audienţe la Baia Mare este în fiecare zi de joi şi vineri, de la ora 14.00 – 16.00, iar la Sighetu Marmaţiei întâlnirile cu cetăţenii se fac pe baza unei programări stabilite de comun acord, în urma discuţiilor cu secretara de la biroul parlamentar.
“Vin cu bucurie în mijlocul maramureşenilor ori de câte ori sunt invitată. Voi ajuta în continuare de câte ori mi se va cere ajutorul, indiferent că va fi din postura de deputat sau din cea de medic, aşa cum mă cunosc maramureşenii. Uşa cabinetului meu este mereu deschisă pentru oricine, atât cea de la cabinetul parlamentar cât şi cea de la cabinetul medical”, a concluzionat dr. Viorica Cherecheş, deputat liberal de Maramureş.
Anca MIKLOS

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.