În Vişeu de Sus, material lemnos transportat ilegal confiscat şi o autoutilitară indisponibilizată

0
279

Miercuri, poliţiştii din Vişeu de Sus împreună cu cei din Moisei au continuat acţiunile de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale de arbori şi transportului ilegal de material lemnos.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară, care transporta material lemnos, pe raza localităţii Moisei. La volan a fost identificat un bărbat, de 49 de ani, din localitate. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că, şoferul nu deţinea aviz de însoţire pentru materialul lemnos transportat, respectiv 11.15 mc cherestea de esenţă răşinoasă.
Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, materialul lemnos, în valoare de 7.000 lei, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic iar autoutilitara a fost indisponibilizată.
Dosar penal pentru furtul unei biciclete
Un băimărean a reuşit să sustragă o bicicletă, însă nu a ajuns prea departe cu ea. Proprietarul a reuşit să-l prindă la scurt timp şi a sesizat poliţia. Acum este cercetat pentru furt.
Miercuri, în jurul orei 12.30, un băimărean, de 48 de ani, a sesizat poliţia că a prins şi reţinut o persoană necunoscută, care i-a sustras bicicleta. Bărbatul a declarat că, în momentul în care a fost sustrasă, bicicleta se afla lângă un garaj, pe strada Olteniei. Cel care a sustras-o nu a reuşit să pedaleze foarte mult deoarece a fost prins pe B-dul Unirii, chiar de către proprietar.
În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat un tânăr, de 28 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea faptei. Bicicleta sustrasă a fost recuperată şi predată proprietarului.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.