Un nou adversar de calibru

0
181

• Ştiinţa Explorări Baia Mare – SCMU Craiova •

După VM Zalău şi Steaua, SCMU Craiova este cel de-al treilea adversar de calibru pe care îl întîlneşte Ştiinţa Explorări în acest început de campionat. Meciul din polivalenta băimăreană, programat azi, 21 octombrie, de la ora 18.00, va fi arbitrat de Tudor Pop (Cluj-Napoca) şi Daniel Hadade (Zalău), în timp ce observator FRV a fost desemnat Ioan Buhăţel (Dej).
Vicecampioana României şi-a primenit masiv lotul în această vară, plecările lui Bartha, Lică, Bala, Stulenkov sau Keller, fiind suplinite prin transferul unor jucători străini de aceeaşi valoare.
Gazdele pornesc şi în acest meci cu şansa a doua şi trebuie, în primul rînd, să elimine multitudinea de erori comise în meciul cu Steaua, pentru a pune probleme adversarului.

Pe Bega, derby-ul suferinţei
• CS UV Timişoara – CSŞ 2 CNE Baia Mare

În etapa a patra este programat, pe Bega, derby-ul suferinţei, între echipele ce nu au în palmaresul primului eşalon nici un set cîştigat şi, implicit, nici un punct. CS UV Timişoara şi CSŞ 2 CNE Baia Mare se vor duela azi, de la ora 17.30, pentru prima victorie a stagiunii. Oaspeţii au un ascendent moral în dauna adversarului de azi, prin victoria cu 3-1 în urma turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A1. Acum, însă, va fi cu totul alt meci, cu o altă miză, dar indiferent de cine va cîştiga, nu va fi nici pe departe scăpată de emoţiile retrogradării. Jo­cul din subsolul clasamentului va fi arbitrat de M. Şanta şi A. Savu, iar observator FRV este delegat M. Ioanovici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.