USR consideră că PSD este incapabil să guverneze ţara pe care o duce din criză în criză

0
121

Dan Barna: “România este împinsă în instabilitatea politică şi economică. Problema este Liviu Dragnea.”

Cristian Seidler: “PSD să extindă principiul fără penali în funcţii publice la nivelul tuturor demnităţilor.”

USR constată că PSD condus de Liviu Dragnea ţine România captivă în corupţie şi subdezvoltare şi este incapabil să guverneze ţara pe care o duce din criză în criză.
În mai puţin de un an de zile am traversat trei crize politice, OUG 13, schimbarea lui Sorin Grindeanu şi un război pentru putere între premierul Mihail Tudose şi preşedintele PSD Liviu Dragnea, şi ne îndreptăm spre o criză economică, din cauza măsurilor incompetente şi iresponsabile ale guvernărilor PSD.
Am asistat, toţi românii, la situaţii penibile, în care PSD îşi doboară, printr-o moţiune de cenzură, propriul guvern pentru că aşa a poftit Liviu Dragnea, un politician condamnat penal şi judecat pentru corupţie, al cărui unic obiectiv este să oprească dosarele care-i poartă numele.
Creşterea economică se bazează doar pe consum din import, nivelul de investiţii este cel mai mic din ultimii 10 ani, viaţa românilor este mai scumpă, stabilitatea bugetară a fost aruncată în aer, ne împrumutăm pentru a plăti salarii şi pensii.
România este împinsă în instabilitatea politică şi economică deşi partidul de guvernământ are o majoritate confortabilă în Parlament, pe care PSD a primit-o de la milioanele de români care l-au votat, cu bună credinţă. PSD îşi bate joc de votul lor.
„Liviu Dragnea nu este şi nu a fost niciodată preocupat de guvernare sau de programul de guvernare. Liviu Dragnea este disperat să modifice legile Justiţiei, să submineze activitatea DNA, să discrediteze partenerii internaţionali ai României care cer transparenţă şi integritate. Asta provoacă instabilitate, crize guvernamentale succesive, remanieri de miniştri şi haos în procesul de guvernare”, a declarat Dan Barna, purtător de cuvânt al USR.
„Atât timp cât Liviu Dragnea va fi preşedintele PSD penalii vor avea în el un aliat, aşa cum s-a întâmplat cu Sevil Shaiddeh şi Rovana Plumb, cercetate în dosarul Belina, pe care le-a apărat până în ultima clipă. Chiar dacă Shaiddeh şi Plumb au fost remaniate, discursul ce ne-a fost servit de Dragnea şi Tudose arată că PSD nu a înţeles mesajul oamenilor şi al USR: „fără penali în funcţii publice”. Dacă l-ar înţelege ar trebui să extindă aplicarea lui la nivelul tuturor demnităţilor publice”, a arătat Cristian Seidler, liderul grupului USR din Camera Deputaţilor.

Comunicat USR Maramureş

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.