Vrei o carieră în Poliţia Română? Au început înscrierile pentru concursul din luna ianuarie 2018

0
267

Dacă întotdeauna ţi-ai dorit să fii poliţist, acum e şansa ta să-ţi realizezi visul! Şcolile de agenţi de poliţie îţi oferă posibilitatea de a face parte din echipa poliţiştilor. Te poţi înscrie până pe 5 decembrie!
În perioada 13-21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoţie de elevi. Durata studiilor, de această dată, este de 1 an.
Pentru o carieră în Poliţie, poţi candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi şi 10 pentru minorităţi) la Şcoala din Câmpina şi 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi şi 3 pentru minorităţi), la Şcoala din Cluj-Napoca.
Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc pe site-ul IPJ Maramureş, respectiv https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.
Înscrierile şi depunerea dosarelor de candidat se efectuează în zilele lucrătoare, între orele 09-15, la sediul IPJ Maramureş, Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, tel. 0262-207711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.