S-a redeschis RE-FRESH

0
854

Bar de sucuri şi smoo­thie-uri proaspete, Re-fresh este locul din care îţi iei un plus de energie, este o oază de reîmprospătare şi recalibrare. Aici, ingredientele principale sunt fructele şi legumele proaspăt stoarse combinate cu mult drag şi creativitate în reţete de sucuri şi smoothie-uri sănătoase şi delicioase, de se­zon şi nu numai. Preţul mediu al unui suc proaspăt stors este de 15 lei (500 ml), iar la un abonament de 10 sucuri primeşti gratuit 1 suc.
Re-fresh s-a deschis în urmă cu 2 ani, fiind singurul bar, din Baia Mare, specializat în băuturi proaspăt stoarse din fructe şi legume. Datorită diversităţii şi calităţii produselor realizate de o echipă inimoasă, numărul clienţilor a crescut în permanenţă. Pentru confortul acestora, spaţiul a trebuit reconfigurat după cum ne-a spus fondatorul acestei afaceri: “Cei care ne trec pragul sunt persoane prietenoase şi pasionate de un stil de viaţă sănătos, gata să încerce reţete noi şi diversificate. De multe ori schimbăm opinii şi sfaturi despre reţete şi alimentaţie sănătoasă, de aceea am hotărât să reconfigurăm interiorul barului astfel încât să avem mai mult spaţiu pentru clienţi, pentru confortul lor. Întotdeauna ne-am preocupat ca cei care ne trec pragul să aibă o experienţă nu doar sănătoasă ci şi plăcută, poate de aceea reamenajarea a durat mai mult decât ne-am aşteptat. Acum spaţiul este mai mare, mai luminos, mai confortabil, iar atmosfera la fel de prietenească. Sperăm să le placă clienţilor noştri“.
Meniul a fost completat cu cafea de specialitate şi ceai de cea mai bună calitate. Locaţia a rămas aceeaşi, B-dul Unirii nr. 7, program luni-vineri 7,30 – 20,00 şi sâmbăta 8,00 – 16,00. Livrări la birou/domiciliu, telefon 0362-807606. (s.p.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.