Concursul Cartea mea preferată

0
355

La Secţia pentru copii a avut loc concursul „Cartea mea preferată”, realizat de elevii clasei a IV-a B de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” (director Ioan Marian Pop), coordonator profesor învăţământ primar Monica Ienuţaş.
Activitatea a debutat în Sala de conferinţe a Bibliotecii cu un concurs: Cartea mea preferată. Copiii au avut la dispoziţie o lună de zile pentru a-şi alege o carte pe care s-o citească, iar mai apoi s-o prezinte colegilor. S-au prezentat într-un mod atractiv 25 de titluri de cărţi: copiii au vorbit liber, au realizat afişe şi prezentări power-point pentru promovarea lecturării fiecărei cărţi. În urma deliberării juriului şi a votului copiilor, s-au remarcat prin prezentarea lor: Costin Tudor, Negre David, Pintescu Ştefania, Petruţ Sofia, Moldovan Elias, Mureşan Paul, Coman Iulia, Ghiţă Miruna, Ţicală Iulia, Syekely Patrick, Chindriş Bogdan, Hauşi Victor, Cherecheş Ana, Dimitrovics Karina. Copiii au fost premiaţi cu diplome şi cărţi din partea conducerii Bibliotecii.
Un alt moment al activităţii a constat în prezentarea de către bibliotecar Amalia Talpoş a expoziţiei de carte „Cărţile Editurii Arthur” şi a celor mai solicitate titluri din ultima perioadă, cu invitaţia de a le răsfoi în Sala de lectură a Secţiei pentru copii. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.