Centrul Civic al Cavnicului, aproape finalizat

2
358

Lucrările la Centrul Civic al oraşului Cavnic sunt finalizate în proporţie de circa 90%. Cel mai probabil, din primăvara anului viitor, căvnicarii se vor putea bucura de acest centru complet reabilitat şi amenajat cu locuri de parcare, pistă pentru biciclişti şi spaţii verzi. Modernizarea Centrului Civic al oraşului este o investiţie în valoare de 2,7 milioane lei. Lucrările sunt realizate aproape în totalitate, iar până în prezent s-a achitat 60% din plata lucrărilor. În primăvara anului viitor, se vor face ultimele amenajări. (c.v.)

2 COMENTARII

  1. Salutare. Stimate domnule Dănuţ (dacă acesta o fi numele real), nu sunt expert în asfaltări, nici în construcţii, dar dacă beneficiarul investiţiei, adică Primăria Cavnic în acest caz, declară că procentul de realizare este acesta, însă e neadevărat, atunci vina este a lor, că nu spun adevărul, nu a mea că am consemnat. Am fost şi pe acolo, am vorbit şi cu localnici, care în marea lor majoritate sunt mulţumiţi de ce s-a făcut. De asemenea, am văzut şi eu lucrările. Cât despre valoarea lucrărilor, această sumă implică o serie de cheltuieli, nu doar ce este scris pe panou… Pentru articole sunt plătit, da, dar de către ziarul la care lucrez, că acesta este scopul muncii, salariul… Iar despre cenzură, la Graiul Maramureşului nu poate fi vorba. În concluzie, dacă aveţi de „împărţit” ceva cu primăria sau cu primarul, nu e treaba noastră. Dacă aveţi o opinie oficial exprimată şi nu anonimă, noi o respectăm şi o tratăm cu cea mai mare seriozitate! La final nu pot decât să vă mulţumesc pentru atenţia acordată materialului şi să vă îndemn să le mai citiţi şi pe următoarele. Cu respect autorul materialului.

  2. Salutare,
    Dar îmi pare rău să-ți spun ,,Nu prea ești ziarist”. Centrul nu este asfaltat, așa cum se vede și din fotografia postată la articol. Ar fi trebuit să faci o plimbare pe toată strada să vezi cu ochii tăi ce aiurea este extraordinara reabilitare, cu gropi, denivelări și cu multe lucrări care încă trebuie făcute. Iar dacă citeai și panoul de informare al șantierului poate observai că valoarea este mult mai mică. Dar trebuie publicate articole dacă ești plătit pentru ele.. Nu-i așa? Oricum nu o să postați comentariul. Cenzura este în floare…

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.