Neacordarea priorităţii de trecere – cauza unui acccident

0
179

Luni dimineaţa, la ora 05.45, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie, în urma căruia o persoană a fost rănită şi mai multe autoturisme au fost avariate.
În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, accidentul s-a produs din cauza neacordării priorităţii de trecere unui alt autovehicul. O băimăreancă, de 37 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe strada Vasile Lucaciu, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Electrolizei a efectuat un viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe drumul cu prioritate de un băimărean, de 55 de ani. Autoturismul acroşat a fost proiectat într-o maşină condusă pe strada Vasile Lucaciu iar autoturismul condus de băimăreancă a fost proiectat într-o altă maşină, ce era oprită la intersecţie pentru a acorda prioritate de trecere.
În urma impactului, şoferiţa, care nu a acordat prioritate de trecere, a fost rănită uşor şi transportată la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale fără a rămâne internată.
Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.