Un bărbat din Ilba – 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tăiere de arbori

0
175

Marţi, 31 octombrie, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Baia Mare.
Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Ilba, comuna Cicârlău, urmează să îşi petreacă următorii 2 ani şi 6 luni după gratii. În data de 31 octombrie a.c., acesta a fost condamnat la 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tăiere fără drept de arbori însă i-a fost cumulată o altă pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendare, aplicată în anul 2013, pentru o altă infracţiune.
Cel în cauză a fost încarcerat şi depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

A alimentat autoturismul dar a plecat fără să plătească

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat un băimărean, de 44 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt. În fapt, bărbatul este bănuit că, în dimineaţă zilei de 6 octombrie a.c. şi-a alimentat autoturismul, dintr-o staţie de carburanţi de pe B-dul Independenţei, din Baia Mare, şi a plecat fără să plătească contravaloarea combustibilului, respectiv 100 de lei.
Băimăreanul este acum cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.