Marş pentru Justiţie

2
441

În Baia Mare va avea loc, începând cu data de 5 noiembrie, de la ora 18, “Marşul pentru Justiţie”. Organizatorii evenimentului spun că vor continua ce s-a început iarna trecută, în contextul proiectului de modificare a Legilor Justiţiei. „Începe a doua luptă pentru apărarea Justiţiei şi Statului de Drept în România. E un război de uzură, aşa că ce putem învăţa din iar­na trecută e în primul rând să ne conservăm energia, să nu ne lăsăm demoralizaţi uşor, să nu ne aşteptăm la miracole peste noapte şi să nu ne luăm ochii de la scopul nostru. Toate schimbările de durată cer timp. Aşadar să rămânem consecvenţi şi încrezători în puterea noastră de a schimba România, deoarece prin solidaritate îi invingem pas cu pas de fiecare dată”, spun organizatorii. (c.t.)

2 COMENTARII

  1. Oameni buni, iesiti in strada si dati-le o palma acestor JEGURI POLITICE numite Dragnea si Tariceanu, care s-au inconjurat numai de lachei slinosi si respingatori si care conduc tara dupa bunul lor plac! Sub masca interesului national ei isi fac legi pentru ei si pentru neamurile si slugile lor. Ei doar in Romania se dau mari si tari, cum ies in exterior nu mai sta nimeni de vorba cu ei, sint dati afara inca din anticamera. Nu va lasati pacaliti de osciorul pe care vi-l arunca, au ei grija sa pastreze pentru ei ciolanul abundentei!

  2. Mai lasativa de manifestatii cozi de topor ce sinteti sau va scot in strada vechii vosti stapini actualii securisti, patronii de multinationale ce nu doresc a platii taxe sau ONG-urile care sug din bugetul tarii. Nu va mai baga nimeni in seama secaturi ce sinteti ,sper sa nu va bage in seama nici guvernul sa modifice cit mai repede legile justitiei si sa aplice noile masuri ale codului fiscal de urgenta. Sper de asemenea ca guvernul sa aplice legea cit mai dur atunci cind veti iesi in strada sa va slujiti stapinii asa cum se face in multe tarii ale UE inclusiv cu forta daca nu respectati legea.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.