Concurs de pictură şi creaţie literară „Gheorghe Chivu” ediţia a VI-a

0
350

Consiliul Judeţean Maramureş, Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural – Şcoala de Artă „Gheorghe Chivu” Si­ghetu Marmaţiei organizează Concursul de pictură şi creaţie lite­rară „Gheorghe Chivu” edi­ţia a VI-a.
Pot participa pentru Secţia pictură – artişti plastici din Maramureş, care au participat la cel puţin trei expoziţii colective sau au avut expoziţii personale. Concurenţii vor prezenta două lucrări de minimum 50/40 cm. Lucrările premiate vor intra în patrimoniul Şcolii de Artă „Gheorghe Chivu”.
Pentru Secţia de creaţie literară pentru elevi vor exista două categorii: şcolari din învăţământul gimnazial cu minimum cinci poezii şi elevi din învă­ţă­mântul liceal, cu minimum 10 poezii).
Lucrările pentru concurs vor fi predate la secretariatul Şcolii de Artă „Gheorghe Chivu” din str. Traian nr. 1-3 Sighetu Marmaţiei, pînă la data de 20 noiembrie 2017. Premierea va avea loc în ziua de 2 decembrie 2017, ora 16,30, la Centrul Cultural din Piaţa Libertăţii nr. 24 A.

Concurs de interpretare a cântecului popular maramureşean

Consiliul Judeţean Maramureş, Consiliul local Sighetu Marmaţiei, Primăria şi Centrul Cultural Sighetu Marmaţiei organizează Concursul de interpretare a cântecului popular maramureşean, dedicat marelui interpret de muzică populară Viorel Costin, intitulat „Tradiţie şi Continuitate”, ediţia I – 2017, în perioada 21, 22 decembrie 2017, la Sala de spectacole a Centrului Cultural din Piaţa Libertăţii nr. 24A.
Pot participa solişti vocali cu vârsta între 15 şi 20 de ani. Probe de concurs: o doină sau baladă, un cântec cu acompaniament de orchestră. Este obligatoriu costumul popular autentic.
Înscrierile se fac până la data de 15 noiembrie 2017, la sediul Centrului Cultural. Informaţii la telefon 0743-098445 sau 0724-237105. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.