Întâlnirea cu fiii satului la Viile Apei 2017

0
477

• Un primar de municipiu, un preşedinte de consiliu judeţean şi un parlamentar, oameni destoinici oferiţi comunităţii maramureşene de micuţa localitate •

Parohia Ortodoxă Viile Apei a organizat, împreună cu Primăria oraşului Seini, sărbătoarea de suflet a Fiilor Satului 2017. Ieri, 5 noiembrie 2017, frumoasa biserică din localitate s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru fiii şi fiicele locului, dar şi pentru oaspeţii veniţi să onoreze sărbătoarea de la Viile Apei.
Evenimentul a început cu Sfânta Liturghie, urmată fiind de Întâlnirea cu Fiii Satului la Sala Multifuncţională din localitate. Primarul de Seini Gabriela Tulbure i-a primit pe cei mai de seamă fii ai micuţei comunităţi prezenţi la manifestare. În primul rând pe dr. Viorica Cherecheş, deputat de Maramureş în Parlamentul României, pe Gabriel Zetea, preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş şi, nu în ultimul rând, pe primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Toţi trei îşi au rădăcinile la Viile Apei şi şi-au dorit să fie alături de oamenii din comunitate în rugăciune şi în bucuria întâlnirii de suflet şi în anul 2017.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.