Zi fără accidente rutiere cu victime

0
290

Luni, 6 noiembrie, a fost o zi în care nu s-a înregistrat niciun accident rutier cu victime, pe drumurile publice din judeţul Maramureş.
Cu toate că poliţiştii rutieri sunt prezenţi zilnic pe principalele artere de circulaţie din judeţ, pentru a preveni producerea de evenimente rutiere şi pentru a menţine un climat de siguranţă pentru toţi participanţii la trafic, din păcate continuă să se înregistreze accidente, acestea având urmări mai mult sau mai puţin grave.
În primele 10 luni ale acestui an s-au înregistrat 476 de evenimente rutiere cu victime, cele mai multe având urmări uşoare.
Această statistică îngrijorătoare face dintr-o zi fără accidente rutiere un eveniment pozitiv, marcat tocmai pentru a readuce, în atenţia conducătorilor auto, importanţa respectării regulilor de circulaţie.
Poliţiştii vor acţiona în continuare cu fermitate prin dispunerea măsurilor legale în cazul în care constată abateri rutiere, obiectivul fiind reducerea riscului rutier şi determinarea participanţilor la trafic să adopte un comportament rutier responsabil pentru siguranţa lor şi a celor din jur.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.