Copiii români, succes la Moscova

0
205

La început de noiembrie, Moscova a găzduit Festivalul „Славься, Отечество!”, organizat de Asociaţia „Succesul tău”. România a fost reprezentată de 14 solişti: 2 de la Palatul Copiilor Baia Mare, profesor Adriana Diaconu, 3 de la Focşani, profesor Aurelia Vaida, şi 9 de la Piteşti (Musicando by Adina Sima). Românii au obţinut 10 premii I la secţiunile Hit Internaţional şi Piesă românească, 10 premii II, 6 premii III şi 2 premii Diplomat 1. Adina Sima a primit premiul pentru cel mai bun profesor – dintre cei 9 concurenţi cu care s-a prezentat la Moscova, 7 au obţinut locul I. Fetele din Baia Mare n-au fost mai prejos. Iulia Roman a obţinut premiul I Laureat şi premiul III Laureat, iar Luiza Voicu, premiul II Laureat şi premiul III Laureat.
Preşedintele juriului de la Moscova a fost prof. Doina Bentu, directorul festivalurilor „Ursuleţul de Aur” şi „Delfinul de Aur”. Regizoarea Silvia Ionescu a făcut parte din juriul secţiunii coregrafie. La Gala concert, a fost prezent Ilie Schipor, ataşatul cultural al Ambasadei României la Moscova.
Copiii şi profesorii le mulţumesc Marinei Sturko şi Valeriei Katvitzkaya şi întregii echipe organizatoare pentru prietenia cu care au fost primiţi şi pentru momentele speciale petrecute la Moscova. Informaţii primite de la prof. Doina Bentu. (g.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.