Sală nouă de gimnastică la Şcoala Gimnazială Nr. 7 Vişeu de Sus

0
562

Dorinţa celor 524 de elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 7 din Vişeu de Sus a fost îndeplinită prin darea în folosinţă a sălii de gimnastică. Până acum, elevii făceau orele de educaţie fizică fie în sala de clasă, fie în curtea şcolii.
Noua sală de gimnastică, inaugurată în 6 noiembrie 2017, în prezenţa primarului Vasile Coman, a cadrelor didactice şi a elevilor, întregeşte baza sportivă a şcolii (teren de hand­bal, groapă de sărituri, te­ren de minifotbal, pistă de alergări), contribuind la îmbunătăţirea procesului instructiv-educativ.
În sală, profesorii Oana Bodiu şi Vasile Tomoiagă pot preda programa de gimnastică, elemente de atletism şi jocuri sportive. Sala este utilată, are lumină atât naturală cât şi artificială, îi atrage pe elevi spre practicarea exerciţiului fi­zic. Intrarea în sala de gimnastică se face direct din şcoală, elevii având două vestiare (băieţi/fete), scăzând timpul de deplasare de la clasă la sală.
Directorul şcolii, prof. Cristian Andreica, mulţumeşte Consiliului Local Vişeu de Sus şi în special primarului Vasile Coman, care a urmărit îndeaproape ca acest obiectiv să fie realizat.
Întrebat de reporter când va fi turnat un strat nou de bitum în curtea şcolii, cel din 1977 fiind deteriorat, primarul Vasile Coman a răspuns: ”Anul viitor”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.