Liceul din Repedea va fi reabilitat cu 2,4 milioane lei

0
251

La ultima şedinţă a Consiliului Local din comuna Repedea, a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul privind modernizarea Liceului tehnologic din comună.
Documentaţia a fost depusă pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL2), la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Obiectul contractului îl constituie alocarea unei finanţări de 2.274.338,12 lei, pentru realizarea obiectului de investiţii ”Reabilitare şi modernizare Liceul Tehnologic Repedea corpul A, B, şi C, localitatea Repedea, comuna Repedea, judeţul Maramureş”. Valoarea totală a investiţiei este de 2.395.189,00 lei. La şedinţa CL Repedea a participat şi şeful administraţiei judeţene, Gabriel Zetea. Primarul comunei Repedea, Ioan Miculaiciuc, a prezentat şi două proiecte depuse pe PNDL, respectiv asfaltarea a 7,5 kilometri de drum comunal, cu o valoare totală a investiţiei de aproape şapte milioane de lei (1,5 milioane de euro), şi un proiect pentru introducerea canalizării pe 20 km, în valoare de 6 milioane de euro, la care se lucrează.
Prezent la acest moment festiv, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat: ”Pe lângă acest proiect, promit sprijin în obţinerea finanţării proiectului de 7.000.000 lei pentru reabilitarea reţelei de străzi. Acest proiect va fi corelat cu modernizarea DJ 187 pe Valea Ruscovei, direcţia Leordina – Ruscova – Repedea – Poienile de sub Munte. Vom purta discuţii cu VITAL, pentru a corela aceste investiţii cu lucrările finanţate pe Programul Operaţional pentru Infrastructura Mare (POIM), în ceea ce priveşte apa şi canalizarea”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.