Dans sportiv: Aur pentru Alex şi Maya Rusu la Dance Fest 2017

0
151

În perioada 3-5 noiembrie, sala Polivalentă din Bucureşti a fost invadată de mii de dansatori, români şi străini, cît şi susţinători ai acestora, pentru a participa la competiţiile de prestigiu Dance Fest – WDSF International Open, respectiv Campionatul Mondial Junior II Latino, organizate de Clubul de Dans Sportiv Alessia Dance, în colaborare cu autorităţile locale, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS) şi a Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv (WDSF).

În cadrul acestor evenimente, Alex şi Maya Rusu, reprezentanţi ai clubului de dans Rus-Team Baia Mare, au reuşit să îşi îmbogăţească palmaresul cu alte 2 medalii de aur, de o importanţă imensă, dovedind iar şi iar calităţile superioare de dansatori, înnăscute şi învăţate de-a lungul anilor de antrenament.
Alex şi Maya provin dintr-o familie de dansatori, în care dragostea faţă de dans este transmisă din generaţie în generaţie. Crescînd, practic, în sala de dans, atracţia către lumea dansului competiţional a fost una iminentă.
Cei doi, prin muncă necontenită, au ajuns într-un timp foarte scurt pe cele mai înalte trepte ale podiumului competiţiilor naţionale. Şi nu s-au oprit. Au ţintit mai sus, spre culmile dansului internaţional – în tot acest timp petrecînd ore în şir în sala de antrenament al clubului Rus-Team Baia Mare, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Cea mai recentă dovadă: cele două locuri întîi, amintite mai devreme – obţinute la concursul internaţional Dance Fest 2017.
Deşi la începutul drumului, talentaţii Alex şi Maya Rusu, avînd deja un palmares bogat, prin perseverenţă şi cu plăcerea de a dansa, vor duce dansul românesc departe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.