Acţiune silvică pe Valea Vaserului

0
216

• amenzi în sumă de 15.000 lei şi 8,14 mc de lemn confiscaţi •

Poliţiştii din Vişeu de Sus au continuat, şi în acest week-end, acţiunile în zona „Valea Vaser” pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale din domeniul circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos.
După ce săptămâna trecută, poliţiştii au întocmit mai multe dosare penale pentru comiterea de infracţiuni silvice, sâmbătă, 11 noiembrie, poliţiştii au verificat 10 autovehicule şi un agent economic şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.000 lei. De asemenea, 8,14 mc lemn rotund foios şi răşinos au fost ridicaţi şi predaţi în custodie Ocolului Silvic Vişeu de Sus.
Trei persoane care transportau material lemnos, fără aviz de însoţire sau cu avizul completat neregulamentar, au fost sancţionate de poliţişti.

În Baia Mare – un bărbat a sustras dintr-un magazin bunuri în valoare de peste 2.800 lei

Sâmbătă, la ora 11.40, poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că, dintr-o societate comercială de pe raza municipiului, un bărbat a încercat să sustragă mai multe bunuri, fiind surprins de agentul de pază al unităţii.
Poliţiştii au identificat bărbatul, în vârstă de 32 de ani, şi au recuperat prejudiciul în valoare de peste 700 lei. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul a mai sustras bunuri din aceeaşi societate comercială, în perioada 9-10 noiembrie.
Toate bunurile sustrase au fost predate părţii vătămate astfel că prejudiciul, în valoare de 2.833 lei, a fost recuperat în totalitate.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.