”Vedetele de la Hollywood”, la Ulmeni!

0
233

Conducerea Liceului Tehnologic ”Dr. Florian Ulmeanu” Ulmeni (director Anca Crina Rus) , împreună cu consilierul educativ Botiş Sorina şi elevii clasei a XII-a, i-au primit pe bobocii liceului pe covorul roşu, invitându-i să păşească în mirifica lume a vedetelor, la Balul Bobocilor cu tema ”Hollywood, în lumina reflectoarelor!”
Starurile clasei a IX-a au defilat la Centrul de artă şi cultură al oraşului Ulmeni, într-un decor adecvat temei, realizat de prof. Doris Călăuz.
Elevii clasei a XII-a au deschis seara magică printr-un dans, fiind coordonaţi de profesorul coregraf Raul Conicica de la Clubul de dans sportiv Calliope Baia Mare. Pentru a demonstra că sunt demni să reprezinte vedetele de la Hollywood, bobocii au avut de parcurs o serie de probe, printre acestea numărându-se prezentarea personajului, dans reprezentativ, proba de cultură generală, mimă de poveste şi proba de îndemânare, intitulată ”Desertul hollywoodian”.
Bobocii liceului au fost vedete pentru o seară, dând dovadă de creativitate, originalitate, popularitate şi eleganţă, iar Miss şi Mister Boboc au fost declaraţi elevii Ioana Lazăr, respectiv Ştefăniţă Sarkozi.

Prof. Georgiana COVACI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.