Audienţă publică la Sighetu Marmaţiei, cu deputatul USR de Maramureş, Vlad Duruş

0
149

Deputatul USR de Maramureş, Vlad Duruş, se va afla în acest weekend la dispoziţia sighetenilor, în cadrul unei manifestaţii inedite: o audienţă publică în stradă, în mijlocul oamenilor.
Locuitorii municipiului Sighetu Marmaţiei, precum şi cei din localităţile învecinate, sunt invitaţi să discute cu deputatul Vlad Duruş şi cu reprezentanţii filialei USR Maramureş, sâmbătă, 18 noiembrie, între orele 10.00 şi 14.00, la pavilionul montat în Parcul Central.
”Vino să ne transmiţi problemele cu care te confrunţi în viaţa de zi cu zi, nemulţumirile rezultate din interacţiunea cu autorităţile publice locale, judeţene sau naţionale şi împreună vom căuta să găsim o soluţie de rezolvare a acestora”, a precizat Vlad Duruş, deputat USR de Maramureş.
Spre după-masă, membrii USR Maramureş se vor întâlni cu cei care doresc să se implice mai mult, care doresc să facă parte din echipa USR şi să formeze grupuri de iniţiativă în vederea realizării de noi filiale.
Pentru mai multe informaţii legate de acest eveniment, USR Maramureş vă pune la dispoziţie următoarele date de contact: e-mail baia.mare@usr.ro, respectiv nr. tel. 0745 398 368 sau 0728 506 352.
Biroul de presă al USR Maramureş

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.