Concert caritabil

0
375

• Fondurile vor fi utilizate pentru înfiinţarea Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculară •

De şapte ani, în pragul sărbătorilor de iarnă, Asociaţia Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opriş” organizează un Concert Caritabil sub sloganul „Ajută pentru a fi ajutat”. Anul acesta concertul a ajuns la a VII-a ediţie, una deosebită prin prezenţa pentru prima dată la Baia Mare, în această formulă, a doi artişti speciali: violoncelistul Adrian Naidin şi toboşarul trupei Compact Ionuţ Micu se reunesc pentru o aventură la graniţa jazzului cu rock-ul, la graniţa muzicii culte cu un filon etno autentic. Percuţii în rafale şi un violoncel rebel, etno şi rock, apă şi foc, mângâieri şoptite şi ritmuri «Tari ca piatra». Un spectacol eveniment care va avea loc joi, 7 decembrie 2017, începând de la ora 19.00, la Teatrul Municipal din Baia Mare. Prezentat cu casa închisă de două ori în aceeaşi zi la Teatrul Naţional din Bucureşti, proiectul “Pân la Rai”este un experiment acustic condus de violoncelistul Adrian Naidin, care cântă din nou, trecând cu măiestrie peste capriciile vremurilor, pentru a-şi îmbrăca acordurile în iubire adunată în toate formele ei, într-un suflet zidit în emoţii.
Fondurile strânse cu ocazia acestui eveniment vor fi utilizate pentru înfiinţarea Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculară al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare.
La finalul spectacolului, în foaierul teatrului, invitaţii se vor îndulci cu prăjituri care au amprente de „Lapte şi miere”, cu pancove tradiţionale şi cu vin cald oferit de Crama Millennium.
Sunt aşteptaţi toţi iubitorii muzicii de calitate şi ai actelor filantropice!
Donaţia de participare este de 45 de lei de persoană.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.