4 situaţii de urgenţă

0
183

• Vineri, pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Coruia, unde un incendiu a izbucnit în bucătăria unei case. Focul a distrus o uşă de termopan, un geam, mobilier divers şi materiale textile.
• Militarii din cadrul Detaşamentului „Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au fost solicitaţi pe strada Grănicerilor, unde, în bucătăria unui apartament, a izbucnit un incendiu, în urma căruia au ars un covor şi materiale plastice din componenţa hotei.
• Sâmbătă, a fost semnalat un incendiu pe strada Horea, din Baia Mare, la o garsonieră dezafectată. Focul a mistuit circa 500 kg de deşeuri din lemn, materiale textile şi plastice.
• Tot sâmbătă, pompierii băimăreni au fost chemaţi pe strada Iazului, pentru a lichida un incendiu izbucnit la nişte cauciucuri. Flăcările au distrus circa 70 kg de deşeuri din cauciuc.
Personalul SMURD a intervenit în cazul a 45 de urgenţe medicale: Baia Mare – 8 cazuri, Sighet – 6, Fărcaşa – 12, Cavnic – 2, Bogdan Vodă – 5, Vişeu de Sus – 6, Borşa – 1 şi Târgu Lăpuş – 5 cazuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.