Argint şi bronz pentru poliţiştii maramureşeni la Campionatul de Judo al MAI

0
205

În perioada 14-17 noiembrie, în Călimăneşti – judeţul Vâlcea, a avut loc etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. La această competiţie au participat peste 100 de cadre active din toate armele – femei şi bărbaţi, din care aproape jumătate au fost poliţişti.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a fost reprezentat, cu succes, de agent de poliţie AUGUSTIN LAURA, Poliţia Ulmeni, care a obţinut medalia de argint la categoria +60 kg şi agent de poliţie OPRE CRISTIAN, iar Poliţia Baia Mare – Biroul de Ordine Publică, obţinând bronzul la categoria – 100 kg.
Conducerea inspectoratului şi colegii îi felicită pentru performanţele obţinute şi le doresc mult succes la competiţiile următoare.

4 dosare penale pentru contrabandă cu ţigări

Aproape 6.000 de ţigarete nemarcate corespunzător au fost confiscate de poliţiştii maramureşeni în acest weekend.
În pieţele agroalimentare din municipiul Baia Mare controalele au fost efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, iar pe trenurile de călători au acţionat poliţiştii Biroului Transporturi Maramureş.
Cinci persoane, cu vârste între 14 şi 45 de ani, au fost depistate având asupra lor ţigări de provenienţă ucraineană. Ele se aflau în trenurile de călători care circulau pe rutele Sighet – Valea Vişeului, Valea Vişeului – Vişeu de Jos şi Crăciuneşti – Sighetu Marmaţiei. Cele 294 pachete cu ţigări au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii au întocmit 4 dosare penale pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.
Pentru nerespectarea prevederilor în domeniul activităţilor comerciale, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 lei şi au confiscat produse alimentare a căror provenienţă nu a putut fi dovedită în condiţiile legii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.