În decembrie, Cupa Minerul 2017

0
385

Clubul Sportiv Minaur, club de drept public al municipiului Baia Mare, organizează, în perioada 27-29 decembrie, Cupa Minerul, ocazie ideală pentru iubitorii fotbalului băimărean de a „savura” un spectacol sportiv de calitate, atît din rolul de participant, cît şi din tribună ca spectator. Competiţia este dedicată atît iubitorilor de fotbal cît şi fotbaliştilor profesionişti şi amatori din Baia Mare şi din toată ţara.
Organizatorii au pregătit premii consistente pentru participanţi (Locul I – 1.000 Euro, Locul II – 750 Euro, Locul III – 500 Euro, la care se adaugă cîteva premii speciale constînd în articole sportive pentru „Cel mai bun portar”, „Cel mai bun jucător” şi „Golgheterul competiţiei”), dar şi tombole pentru spectatori.
Echipele care doresc să se înscrie în competiţie o pot face telefonic, la numărul 0741-089543, în perioada 24 noiembrie – 15 decembrie, urmînd ca în 20 decembrie să aibă loc şedinţa tehnică pentru stabilirea grupelor şi programul competiţional. Pentru a fi validă înscrierea, ehipele trebuie să îndeplinească două condiţii: să fie formate din maximum 12 jucători şi să achite taxa de înscriere de 1.500 lei/echipă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.