21 de persoane selectate la minibursa AJOFM Maramureş

0
120

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş a organizat o minibursă a locurilor de muncă, la solicitarea unor angajatori care activează în domeniul fabricării mobilei, fabricării aparatelor de distribuţie şi controlul electricităţii, fabricării articolelor ceramice pentru uz gospodăresc şi ornamental, hoteluri-restaurante.
Acţiunea s-a desfăşurat în 24 noiembrie 2017, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş. Au fost prezente 5 firme, care au oferit peste 50 locuri de muncă. Şomerii cu studii superioare au avut posibiliatea să aplice pentru următoarele job-uri: inginer producţie, analist financiar, specialist resurse umane, şef formaţie, inginer calitate, manager resurse umane, inginer calitate senior, contabil senior. De asemenea, şomerii cu studii medii şi cei fără calificare au avut posibilitatea să opteze pentru postul de lucrător comercial, operator producţie, ospătar, bucătar, ajutor bucătar, recepţioner, sudor, strungar, lăcătuş mecanic, muncitor calificat în construcţii, muncitor subansamble, manipulant marfă, muncitor calificat la asamblarea şi montarea pieselor şi muncitor necalificat construcţii şi servicii).
Minibursa locurilor de muncă a fost o ocazie pentru persoanele aflate în căutarea unui job să afle care sînt cele mai noi locuri de muncă disponibile şi să stea de vorbă, faţă în faţă, cu reprezentanţii agenţilor economici. Astfel, ei pot primi detalii privind aşteptările firmei, nivelul studiilor ce­rut pentru un job sau altul, experienţa necesară, salariul oferit şi alte beneficii.
„Caut un post în care am mai muncit, cel de manager resurse umane, şi sper să găsesc o oportunitate. Sînt în căutarea unul loc de muncă de mai mult timp şi sper ca azi să am noroc şi să mă angajez”, ne-a declarat Daniela.
Agenţii economici au selectat 21 persoane, iar în zilele următoare aceştia se vor prezenta la sediile firmelor, pentru un nou interviu, în vederea angajării.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.