Jandarmii montani la datorie în Borşa

0
117

Jandarmii din cadrul postului montan Borşa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe traseul Complex Turistic Borşa-Cascada Cailor, un bărbat are nevoie de ajutor. Jandarmii s-au deplasat în acea zonă, întâlnindu-se pe traseu cu membrii Salvamont Borşa, care se îndreptau spre acelaşi loc. Ajunşi în acea zonă, la aproximativ 500 metri de Cascada Cailor, au observat un bărbat, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a temperaturii scăzute, precum şi a faptului că persoana nu era echipată corespunzător, exista riscul ca sănătatea să-i fie pusă în pericol astfel că jandarmii împreună cu membrii salvamont au transportat persoana la Staţia Teleferic de unde a fost preluată de către un echipaj de pe ambulanţă.

Amenzi pentru tulburarea liniştii publice

În această perioadă, majoritatea cetăţenilor se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă. Totuşi, unele persoane au ales un alt gen de activitate, determinând intervenţia forţelor de ordine, care au aplicat sancţiuni contravenţionale.
• Jandarmii au fost solicitaţi să intervină în faţa unui local situat, în Piaţa Libertăţii, din Baia Mare, pentru faptul că, trei tineri, din Baia Mare, cu vârsta de 25, 34 şi 35 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor neînţelegeri, au provocat scandal şi au tulburat liniştea cetăţenilor prin strigăte şi gălăgie. Acestora jandarmii le-au aplicat câte o sancţiune contravenţională cu amendă.
• Alţi patru tineri, trei din Baia Mare şi unul din Baia Sprie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au tulburat liniştea locatarilor dintr-un imobil situat pe B-dul Decebal, din Baia Mare, prin strigăte, gălăgie şi muzică la un volum ridicat. Sâmbătă, în jurul orei 00.40, alţi doi tineri, din Baia Mare, au săvârşit aceleaşi fapte la un imo­bil situat pe strada Melodiei. Cei şase tineri au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă.
• Duminică, în jurul orei 08.30, în incinta secţiei UPU a Spitalului Judeţean din Baia Mare, un tânăr, de 23 de ani, din Baia Mare, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a adresat injurii personalului medical, iar jandarmii au intervenit şi i-au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.