Azi, Concert Caritabil: Înfiinţarea Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculară

0
71

Pentru concertul de azi, 7 decembrie, ora 19,00, de la Teatrul Municipal Baia Mare, au mai rămas puţine invitaţii la pub The Oak, din Centrul vechi, la restaurantul Il Padrino, str. Şcolii, la restaurantul Gran Gala Il Padrino, str. Victoriei, lângă supermarket Penny, invitaţii la camera 099, parter, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare.
În pragul sărbătorilor de iarnă, Asociaţia Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opriş” organizează în fiecare an un Concert Caritabil sub sloganul „Ajută pentru a fi ajutat”. Anul acesta s-a ajuns la cea de-a VII-a ediţie, una deosebită prin prezenţa, pentru prima dată în Baia Mare, a doi artişti speciali. Doi muzicieni desăvârşiţi, violoncelistul Adrian Naidin şi Ionuţ Micu, toboşarul trupei Compact, se reunesc pentru o aventură într-un univers imaginat la graniţa jazzului cu rockul, la graniţa muzicii culte cu un filon etno autentic. Prezentat cu casa închisă de două ori în aceeaşi zi la Teatrul Naţional din Bucureşti, Proiectul “Pân la Rai”este un experiment acustic condus de violoncelistul Adrian Naidin.
Fondurile strânse cu ocazia acestui eveniment vor fi folosite pentru înfiinţarea Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculară al Spitalului Judeţean de Urgenţă ” Dr. Constantin Opriş ” Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ