Din Decembrie, Centrul Comercial Auchan Baia Mare dă startul la colind şi fapte bune!

0
332

În decembrie, Centrul Comercial Auchan Baia Mare marchează venirea sărbătorilor de iarnă prin organizarea mai multor evenimente care să împartă bucurie clienţilor care îi trec pragul.
Astfel, în perioada 2-16 decembrie, în acordul colindelor de iarnă, centrul comercial se va transforma într-un loc al bucuriei, cadourilor şi faptelor bune pentru comunitate.
Pentru că dar din dar se face rai, în ajun de Moş Nicolae, cei mici sunt aşteptaţi cu ghetuţele lustruite şi cu o jucărie pentru un copil nevoiaş. A doua zi, dacă au fost cuminţi, ei vor descoperi în ghetuţe cadourile lăsate de Moş Nicolae. Jucăriile colectate vor aduce bucurie copiilor proveniţi din medii vulnerabile.
Pe 9 decembrie, copii sunt invitaţi la teatru. Împreună învăţăm să jucăm teatru într-o fabrică de jucării. Împreună cu păpuşa de porţelan pătrundem în lumea plină de magie a lui Moş Crăciun, în piesa ” Fabrica de jucării a lui Moş Crăciun!”
Totodată, HappyTeam a pregătit clienţilor, pentru fiecare eveniment, o mulţime de surprize delicioase.
Centrele comerciale Auchan, deţinute de Immochan România, şi-au propus să devină, pe lângă un spaţiu de cumpărături şi distracţie, inima comunităţilor pe care le deservesc, implicând-se activ în viaţa acestora şi oferindu-le timp de calitate petrecut împreună cu cei dragi.
Regăsiţi programul detaliat al activităţilor din centrul comercial în continuarea acestui comunicat:

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:

*Despre Happy Team
Happy Team este un serviciu special dedicat clienţilor Centrelor comerciale Auchan, are vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor oferind informaţii, ajutor, surprize şi cadouri instant.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.