Din respect pentru viaţă

0
25

Din respect pentru viaţă, în semn de susţinere a acestei valori fundamentale şi din solidaritate, poliţiştii din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Maramureş s-au dus, ieri-dimineaţă, la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Baia Mare, unde au donat sânge pentru Ciprian, colegul lor din Suceava rănit în timpul unei misiuni.
„Avem convingerea că împreună suntem mai puternici, iar gestul din această dimineaţă, venit din suflet, nu este doar o datorie de serviciu, ci reprezintă dorinţa aprigă ca Ciprian să se însănătoşească şi să se întoarcă în rândurile noastre sănătos. Îl preţuim pe colegul nostru, îl respectăm şi îi vom fi în continuare alături” – transmit poliţiştii maramureşeni.

Şi-a pierdut libertatea după ce a condus având permisul anulat

Poliţiştii din Leordina au identificat şi încarcerat un tânăr, din Bistra, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate.
Marţi, 5 decembrie, poliţiştii din Leordina au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de instanţă. Aceştia au identificat şi încarcerat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Bistra, pe numele căruia Judecătoria Vişeu de Sus a emis mandat de executare a pedepsei închisorii de un an şi şase luni, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.
Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare, unde îşi va executa pedeapsa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ