Ziua persoanelor cu dizabilităţi

0
264

În oraşul Seini, a avut loc o instructivă şi utilă întîlnire cu Florin Hossu, preşedintele „Cartel Alfa” filiala Maramureş, însoţit de Vermuth Eva, preşedinta Sindicatului Asistenţilor Personali Maramureş, organizaţie de care aparţin şi asistenţii personali seineni.

Au fost dezbătute diverse probleme în interesul asistenţei personale şi s-au oferit informaţii de actualitate. A fost remarcat faptul că autoritatea publică locală oferă un real sprijin asistenţilor personali, fiind respectată dificultatea acestei misiuni.
A venit şi “Moşul” din partea primăriei, oferit de primarul Gabriela Tulbure, viceprimarul Octavian Bodea şi Antoaneta Paşca, dar primit cu bucurie. Mai mult, celor prezenţi le-a fost oferit un spectacol de teatru interpretat de Claudiu Pintican, Mircea Gligor, Sanda Savolszky şi Dan Cordea, sponsorizat de sindicat. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, an de an în intreaga lume fiind promovat mesajul: „Oameni egali – Drepturi egale”. (D.S.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.